20.okt.2009

For en som er opphengt i overnaturlige vesner, alver, engler, troll, vampyrer og mange flere så er dette drømme tider! Som dere sikkert vet har jeg lest Twilight bøkene mange ganger og ELSKER dem! Gleder meg sykt mye til New Moon filmen kommer 20 november, men i mellom tiden har jeg finni andre kilder til å slukke mine lyster etter det "overnaturlige";)

For en stund side kom jeg over en ny pocket serie som heter Udødelig spenning, som er om en jente som jobber som dusørjeger, og blir gjort til vampyr. Og om hennes måte å takle hverdagen som vampyr. Har lest de to første bøkene, og skal begynne på den tredje nå. SPENNENDE ;)
I høst kom jeg også over serien True Blood, og falt pladask! Den serien er full av vampyrer, sex, romantikk, vold, mystikk og overnaturlige vesener, Me Like ;) Lasta ned begge sesongene og satt bare å så på dem dag etter dag, elsker Alexander Skarsgård i rollen som "den slemme" vampyren Eric Northman! Hehe.. sitter og ser en Amerikans serie og pluselig kommer det noen setninger på svensk. Ler* Håper nå at Sookie ender opp sammen med ham jeg da ;) Desverre så gikk jeg tom for episoder :( ...
og ny sesong kommer ikke før på ny året! KRISE!

MEN så satt jeg nå i sta og surfa litt, og kom over en serie med tittelen:
" The Vampire Diaries".

Har nå sett den første episoden, og kan utifra det si at denne serien er fyllt med romantikk, drama, mystikk, kjekke menn og vampyrer! Bingo! Serien er etter hva jeg forstår basert på bøker som ble gitt ut av Lisa Jane Smith i 1992, men jeg trodde når jeg så den nå i sta at dette var noe nytt, for det var akkurat som om noen hadde tatt elementer ifra Twilight og True Blood og satt det sammen til en serie. Men der tok jeg vist feil... er tydeligvis bare mange som har sine teorier om vampyrer.
Jeg skal iallefall fortsette og se, men teller ned dagene til New Moon kommer, for ingen slår Stephenie Meyer ;)


Man må jo bare elske disse bøkene ;) <3 http://camillaingrid.blogspot.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits