Home sweet home! Not!...

Heihei!
Har ikke blogga noe i helgen for jeg var nemlig på Bardu! Hadde en kjempe koselig helg sammen med kjærsten, men nå er jeg tilbake her i regnfulle Leirsund! Dro ifra 14minus til 5+ og regn... Yeay!
På torsdag var jeg med Henning til en "skredder! der oppe, for han skulle få tatt mål til galla uniformen sin. oohoo ;) Hihi.. Alle jenter syns vel at menn i uniform er noe av det fineste, og jeg klagde ikke på Henning i en sånn uniform nei!
Fant et bilde på google av hvordan den ser ut (selvfølgelig satt den MYE bedre på Henning da ;) heheh...:

hax211 galla 2 m busslue

Svart med rødt, og sølv knapper :D Nice, blir nesten som en bunad dette da, også så fint at bunaden min er rød ;)
Det første jeg gjorde i dag var å dra på posten for å hente noe Henning hadde bestilt til meg, nemlig det nyeste Bluetooth tastaturet/ musa ifra Logitech! Jeg ble sååå glad da! :D Snille kjærsten min! Så nå sitter jeg godt plassert i soffaen og skal spille wow, med min fine nye mus ♥
346513
Har ryddi i stallen i hele dag, for jeg skal begynne og leie ut en boks igjenn, så i morgen kommer bestevennen til Silje tilbake! Atcella sto her for noen år siden, og nå er eierne flyttet tilbake så da blir det gjennforening i morra! Blir morro og se, de er jo så glad i hverandre.
Men før wow så må jeg virkelig lage meg noe mat! Sulten! Skal ha "kongbaogee curry" (eller noe... hehe). Det er kjempe godt og enkelt, Bare kjøttsaus (spagethi saus) og ris, som du serverer med tilbehør som akurk, tomat, mais, cocos, rosiner ...og egentlig det du liker til :) Namme namm!

Én kommentar

Monica

18.11.2009 kl.21:58

Oooooh, uniformer liker vi!!!

Få ting er som å møte opp i et bryllup til noen du liker bare sånn passe, med en sånn stram kar i uniform ved sin side :)) (noe jeg VEIT)

Nesa litt ekstra høyt i sky da, jaaa :)

Julekort in progress her forresten, me need adress :)

Skriv en ny kommentar

hits