17.nov.2009

Denne uken har gått såå sakte! Sitter her og savner kjærsten min så utolig mye, men han er på øvelse denne uka så blir ikke noen søte meldinger på meg nei. Så sitter nå og prøver å finne positive ting ved denne uka, for jo mer å glede seg til jo fortere går den. Men jeg kommer ikke på noe.. må jo rydde her..men er det noe å glede seg til da?! Gleder meg MASSE til fredag, for da skal vi på New Moon! Det blir bra.. men det er jo på fredag! og i dag er det tirsdag.... *ensom* Det er ikke sundt å være nesten en uke hos Henning, for da er det så utrolig tomt å komme hjem og være helt alene hver kveld. Til vanlig glemmer jeg hvor ensom jeg egentlig er, og jeg finner min egen rytme i ting, gå på jobb-lage middag-se på tv-sove-gå på jobb..... men nå som jeg ikke har noen jobb å gå til så blir dagene så utrolig lange.  Jeg må finne noe å gjøre som tar tankene bort ifra dette, kanskje jeg skulle begynt å tegne litt mer. Selvom de beste tegningene blir til når jeg er deppa eller sint.. hehe! Ikke akkurat de følelsene jeg vil lokke frem.. Jeg har jo alltid likt å skrive, og en av "livs drømmene" mine er å kunne gi ut en barne bok, som jeg har skrevet og lagd tegninger til. Men jeg trenger inspirasjon! Jeg sitter med en følelse av at alt som er mulig å skrive om,det er blitt skrevet om.... Og vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. noen tips? Kanskje jeg skal lete frem alle de historiene jeg har begynt på opp gjennom tidene, og se om det er noe å bygge videre på.

Sitter nå og hører på verdens nydeligste sang, dere må høre den. Skru opp lyden og lukk igjenn øynene og drøm dere bort!

Dette er vel heller ikke sangen jeg burde høre på når jeg er i "savne kjærste humøret" mitt... Men den er så nydelig!
Jeg så nettop ferdig en helt utolig fin film (også en ting jeg ikke burde gjøre i dette humøret..men pytt pytt), den het My sisters keeper, og handlet om en jente som hadde leukemi og familien hennes. Så nå sitter jeg jo selvfølgelig her med såre øyne da... Men den bør virkelig sees.
Så tror jeg vi snakkes i morra, kanskje humøret er litt bedre :) ♥
dsc00828

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits