Endelig!

Jeg har brukt uuker på å finne en jakke jeg liker, MEN som er fornuftig. Og jeg har finni mange jakker jeg liker, men ingen som ville overlevd vinteren sammen med meg. Hver gang jeg er på h&m har jeg prøvd de samme jakkene, en grå kåpe med pels, en svart trench coat og en svart poblejakke med pels på hetta og belte i livet. Siden jeg aldri klarte å  bestemme meg har det aldri blitt med noen jakke hjem.... I dag kjøpte jeg den fornuftige!! STOLT ;) Oooog en kjempe søt lue.... POSE!
dscf3729vert


Fikk også somla meg til å gjøre noe jeg burde vert mye flinkere til! Nemlig å bytte ut gammel sminke! Jeg er en samler, jeg samler på alt jeg kommer over! Så i dag var jeg på Vita og kjøpte meg noe ny sminke,blandt annet en ny foundation ifra Maybelline, og ny øyenskygge ifra IsaDora.
qq
Jeg er fargen Vanilla Rose (iallefall nå på vinteren;) Dette var en kjempe god  foundationen, jeg har jo ikke egentlig så mye å "sparkle" bort, men bare for å jevne ut hudtonen så var denne veldig fin. Også forde jeg får litt tør hud av sminke, og denne ga godt med fuktighet (+at den vist er full med vitamin E ;)
dscf3747horz
Søte sølv lua mi, med bling bling på♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits