I got O.C.D (obsessed cullen dissorder)

Ida og jeg var og så New Moon i går, og vi var ikke de eneste! Det krydde av jenter mellom 12-25 år der! Og hele salen sa "aaah", "oooh" og "mmmmM" i kor ettersom det kom den kjekke varulvmannen etter den andre.
Det satt en sinnsykt irriterendes dame rett bak meg som jeg holdt på å klikke i vinkel på!! Er det mulig å ha så irriterendes latter?! OG le på steder der du overhode ikke trenger å le!!! Hvem brøler ut i latter når Edward Cullen frir til Bella da?!?! aaargh!...
Men iallefall, filmen var kjempe bra den, og jeg sitter nå og gleder meg som en gal til film nr 3 og 4 (spesielt nr 4, den kommer til å ta helt av! også er jo Renesme med! ♥) Ulvene var også så utrolig kule, bra de var såppas store, og ikke bare RL størrelse lissom :) OG selvom jeg var skeptisk til Jacob da jeg leste bøkene første gangen, så sitter jeg med blanda følelser etter å ha sett New Moon, for han er HOTT ass! Taylor Lautner gikk jo også opp 15kg for å passe inn i varulv rollen da, IMPRESSIVE ;)


Haha, satt og googla New Moon og kom over en side som har selger mange forskjellige Twilight produkter. Blandt annet gensere med disse tekstene på:
303611079v1225x225frontpadtosquaretruehorz


Trykk her for å komme til siden: http://shop.cafepress.com/twilight

Selvfølgelig har jeg klagd til Henning over at han ikke er vampyr, hehehe, så denne passa bra:
uu

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits