Oppsumering av helgen!

Da var helgen og bursdagen overstått, og Henning er tilbake i Bardu :( Men vi haar hatt en kjempe fin lang helg da! Vært og shoppa litt nesten hver dag (dvs..Henning har shoppa...hehe..).
Torsdag dro Henning og jeg på ikea og kjøpte ny TV benk! Har brukt nesten 2 år på å få han med på Ikea! hehe...Så han fikk skru tv benk, mens jeg lagde oreo kake. Om kvelden  var vi ute og spiste, og på kino og så 2012. Så det var koselig! ♥ 
Fredag hadde jeg bursdag, hadde jo lagd oreo kake som vi kose oss med, også var vi bedt på middag hos mamma og pappa, før det var fest hos Ida :) Fikk en stor pakke av Henning som jeg måtte sikle på hele dagen før jeg fikk åpne den etter middagen. Fikk super søte vinter sko, og det nye Super Mario Bros spillet til wii!!! Det er så sinnsykt bra spill! Vi har spilt hele helga, 2 player, og jeg ler så jeg griner! Hehehe... Kjempe bra og morsomt spill! :) Både for små og store ;)
Lørdag var det bursdag hos farmora til Henning (hun har bursdag samme dagen som meg), så jeg stressa som en gaaal hele lørdagen med å lage ostekake imellom supermario slagene :) men god ble den! Fler og fler sier jeg burde starte hjemme bakeri faktisk, og det er noe jeg har tenkt litt over selv også. Har jo lenge tenkt på catering, men hvorfor ikke starte i det små med kaker?? ...hmm..må tenkes mer på ;)
Søndag var det pinnekjøtt middag hos bestemor! JUMM!!! :D ....før jeg måtte kjøre Henning til Gardermoen.. :(

Alt i alt en BRA lang helg, også er det jo snaart 16 desember! Da kommer nemlig kjærsten hjem en liten stund! ♥
♥Og i morgen skal jeg ut og shoppe opp diverse gavekort, for så å dra hjem for å pynte litt til jul♥
dscf3784
Se på de super søte skoa da ♥
Flinke kjærsten min
oooog! ...trommevirvel!!!
wiinewmariomx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits