Home again!

Det var utrolig godt å komme hjem i går! Uansett hvor spennende det er å oppleve nye steder, så slapper man aldri helt av, sånn som hjemme! Så ja, jeg sov VELDIG godt i senga mi i natt! ;)
Men det har iallefall vert en kjempe fin tur!
Søndag kveld spanderte bestemor middag på båten, dyrt, men UTROLIG digg mat!!Til forrett var det gravet hjorte file' med mango salsa ( Jumm!!!!)
Hovedretten var reinsdyrs file' med glaserte rotgrønsaker, svartsurbær saus og en slags geitost dipp..... UTRLOG godt! blir sulten bare av å skrive om det!

Dagen etterpå var tok vi buss ifra Kiel til Lübeck, jeg har alltid ment at Tyskland ser å grått og deprimerendes ut.... Jeg hadde rett! hehe..har aldri sett så mye tåke jeg... Men i Lübeck skinte sola.
Kjempe koselig by, med mange trange gater og tuneller imellom/under husene, og så utrolig mange søte dører!

Vi ble vist rundt i byen av en guide, som minna meg veldig om en disney figur, han snakka litt sånn som kokken i ariel :) Hehe..men han var morsom da! Selvom han prata SINNSYKT mye...og det var VELDIG kaldt!!! Brrr....
Ja...det er stoler som henger mellom huset der..hehe.. det bodde vist en litt spesiell "kunstner" der, som mente at "space" folka måtte ha noe å sitte på når de landa...eeehh..jaa...
Men vi kom tilslutt frem til marsinpan huset da! Men jeg ekke så glad i marsipan..så fornuftige meg kjøpte ikke med noe..hihi ;) Btw! Hva feiler det tyskere?!?! De fleste snakker UTROLIG fort til deg, så du har ikke sjans til å skjønne noe overhode... og om du snakker engelsk til butikk dama... så svarer hun deg fortsatt på tysk!! :P hehe....
Ble litt shopping da, selvfølgelig havna jeg inni en Vero Moda butikk... siden det finnes jo ikke her hjemme..hehe! kjøpte en fin genser og en søt paljett vest♥ Jeg  fant også en GIGA stor sko butikk! ♥ Det var så mange sko der, og så liten tid..at jeg ble helt satt ut! Jeg bare løp ifra hylle til hylle uten å få med meg noen sko! Så det endte med at jeg måtte løpe til bake litt senere og kjøpe de første og beste jeg så! :

Se så søte OG kule sko!! For bare 19 euro!!! dvs under 160 kr!!
Dagen etter var det bare å hamstre hvitvin og godis på båten, for så å kjøre hjemover....
rompa mi er VELDIG lei buss seter nå :P ...men takket vere Nintendoen min og super mario, så overlevde jeg den turen også:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits