Oh jul med sin glede

Har ikke blitt mye blogging på meg nå, mye forde jeg koser meg glugg ihjel sammen med Henning! Og jeg mener nå at blogge, det kan jeg gjøre når jeg er aleine;) Ja jeg er aleine..hehe Henning er på repper'n og ser kamp.
Så tenkte bare å skrive litt om hvordan jula har vært.
Våkna på julemorgen til snø og en TYKK julestrømpe, Henning hadde fylt den opp. Så vi koste oss på sofaen med julefrokost, godis og film hele dagen. ELSK ♥ Senere dro vi til foreldrene til Henning for å spise jule middag, MEN, før det hadde jeg et stort kles dillemma! Å-ååå... Skulle nemlig ha på meg bunaden til mamma... men da jeg endelig hadde fått den på meg (og jeg FIKK den igjenn!!) så fikk jeg jo ikke puste, så tanken på å presse en julemiddag nedi der å... det gikk bare ikke. SÅ etter mye om og men, endte jeg opp i en svart blonde kjole.. SELVFØLGELIG var det et stramt silke bånd i livet...og nei... silke er ikke serlig stretchi... Så etter å ha dytta i meg masse deilig pinnekjøtt måtte jeg innom hjemme for å skifte til en litt mer komfi kjole! Hehe.. bra det ikke er langt mellom husa her :) For etter det trasket vi ned til mamma og pappa for å åpne gaver. Der ventet det kaker, kaffe og MASSE gaver! Mamma hadde på seg bunaden min, som selvfølgelig ikke passer meg..for jeg var 14 da jeg fikk den!Og ja, jeg fikk MASSE fint til jul i år! Fra mamma og pappa fikk jeg ny varme ovn + kakebake ting, div skjerf, vanter, og pynte ting. Og ifra Henning fikk jeg et DS spill jeg har lett etter, et sølv armbånd jeg kan bruke til hva som helst, når som helst, helt til jeg blir gammel og grå..(ønsket meg dette;) og en nydelig ring, som desverre var for liten, så den skal byttes i morgen. Fikk også mange gavekort og alt for mye penger.. bestemor er gæærn! ♥ Btw, fikk denne super søte veska av bestemor også:

Kjempe søt veske i svart silke og paljetter, den ser ut som en sløyfe! ♥
Men ja, i morgen er det iallefall shopping for alle penga og gavekort her! Og jeg tror ikke vi blir alene! Hehe..
 Jeg koser meg iallefall hvert minutt jeg er sammen med Henning. Det er tiden med ham som er den virkelige julegaven min ♥

God Jul alle sammen! Kos dere med deres kjære!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits