F O R E N D A G !

 ja for en dag.... Våkna i kl 12.00 i dag, for sov ingen ting i natt, det var nelig en person som manglet vedsiden av meg! Så ja, jeg lå og sniffa på en av t-shortene hans til jeg fikk sove. Må ha drømt noe inmari rart i natt også, for våkna faktisk med en matboks vedsiden av meg!!! Kan ikke huske at jeg har vert oppe og henta den... og HVORFOR?!?
Skulle jeg fange en mus? Hehehe..mongo meg :P

Planen i dag var iallefall å dra på Nav og hente nye dagpenge papirer, (siden bil-ranerne stjal mine....word!..) men der møtte jeg køen i døra! Dum ide' og dra på Nav første dagen etter jul enkli... Hehe...
Så dro videre for å se om Juvelen hadde fått inn ringen min (som jeg fikk av Henning, men som var for liten), men det hadde de altså ikke! Og siden bilen min har ødelagte vindusviskere og baklys, knust passasjer vindu bak og et totalt FLATT fordekk.... måtte jeg kjøre mamma sin! Og jeg kjører automat til vanlig... så følte meg som en idiot der jeg hompa meg fremover gjennom Lillestrøm! Hehe... min eneste trøst er at jeg rakk og bruke mine siste penger på å fylle opp tanken på min egen bil! Hahaha.... word!

+ at jeg kjenner en liten murring i rygg og mage, og det betyr jo bare en ting! Tante rød! Hoho! :P

Noen som har hatt en FIN dag i dag da?
 ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits