Macho Milla

Nå kom jeg akkurat inn igjen, og det var syyykt godt! Har drivi ute og kava ute i hele dag, og det er jo så kaaldt!
Måtte ut og hente vann i sta også, så nå står det to dunker med vann her! Weee! ;P
Snill som jeg er tilbydde jeg meg også å hjelpe pappa med å levere ved. Og nå er det virkelig bare en ting som holder meg varm ute, nemlig den blå kjeledressen! Ohla la! ;) Snasen i den ja, nei jeg føler meg skikkelig macho! + at jeg ser ut som en uteligger på huet! Trenger sårt en dusj, lue sveis 2010 og flettene mine stritter til alle kanter!
Selvfølgelig måtte jeg en tur innom statoil og kjøpe noe brus, da heiste jeg kraven litt høyere rundt ansiktet ja.... det er ikke den mest sexy dressen nei! Men varm da ♥ .... vurderer nesten å sove i den.....


Btw, jeg nevnte jo at ett av nyttårs forsettene mine er å ta av 10 kg! Så nå har jeg undersøkt litt, og har bestemt meg for å prøve Go123. Dette skal jo funke så fantastisk bra. Sjefen til mamma går på dette hun og, og har tatt av flere kilo.... er bare spendt på hvordan det egentlig smaker jeg da... Men det frister så utrolig mye å kunne ikle seg en snasen bikini, eller en koooort shorts til sommeren, uten å føle seg helt som mummitrollet! Siden vi jo også bor i norge, hvor str'ene er helt på trynet, ville det også vert godt å kunne gå og kjøpe seg en bukse i hvilken som helst butikK!
Henning og jeg var ute og shoppa i jula,og han lurte på hvorfor det bare lå igjenn str S og XS i butikk hyllene.... Ja si det?! Mulig forde flertallet bruker M og oppover?
Sier bare: Hurra for Kappahl! Størrelsene dems er utrolig bra!
♥ ♥ ♥

Noen av dere som har prøvd Go123? Isåfall, hva syns dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits