Nye briller!

... Følte det var på tide ja.. Bruker jo egentlig linser til daglig..men det er ikke alltid like digg å stikker ting i øynene med en gang man står opp.. Og uten dem så ser jeg jo ingeting! hehe..
Specsavers hadde super salg nå, kun 100 kr pr brille!! og siden det er 2 for 1 tilbud der hele tiden...
så fikk jeg meg TO par briller til 100 kr! Woah! :D
Selvfølgelig var det ikke det største utvalget, men hallo, for 100 kr kunne jeg tatt hva som helst.
Men fant faktisk to par jeg likte veldig godt. Det ene er i en gjennomsiktig lys beige/hvit/gul plast farge (veldig søte og sommerlige) og det andre er svarte ( noe jeg har ønsket meg lenge..klassisk liksom!..)
Altså, ett som er litt diskre og ett som synes i ansiktet mitt ♥

Var sammen med Ida, vi hadde nemlig vert på Pikene og spist deilig lunsj (frokost) og bestemte oss for å shoppe litte  bitt... OGSÅ fant vi ut at vi skal ha jente kveld på fredag! Det blir koselig, Ansiktsmasker, hårmasker, spraytan, god mat og wow ♥ Men det jeg skulle frem til var at vi var innom VITA for å kjøpe masker. Også sto vi og så på hylla med hårprodukter. Jeg hadde lyst til å kjøpe saltvanns sprayen ifra Lee Stafford, så Ida prøvde å spraye bittelitt i håret mitt... Haha..det skulle hun ikke gjort! Da kom det en ilsint liten blond jente (sikkert ikke eldre enn 17..kanskje 18..) og sa at nå MÅTTE vi kjøpe den sprayen, for nå var den ødelagt. Så sa vi at hallo.. det står ikke at det ikke er lov og lukte på dem etc?!?! Og hu bare: "daAaha-a! det står rundt i hele butikken daAh! TEST merker på flasker lissssssom! "
også lurte vi på hvorfor det ikke sto en eneste flaske i denne hylla med TEST merke på da? Var det ikke lov til å lukte hvordan de lukta? Lille tutta sa da: iaf, dere må kjøpe den, for vi får ikke solgt den assssaaA!!
GUUUUD! Jeg var sinna..hehe... er det mulig og vere slik en dårlig kunde behandler? Greitnok! Jeg skulle kjøpe den uansett, så det gikk greit, men å fortsette og krangle med oss da?!! Og om det er så krise, så får de forsegle produktene sine da! Tipper vi ikke er de eneste som har prøvd en spray eller lukta på en shampo!
Arg...sinna Camilla!

Nei nå skal jeg ut og gå en tur i mørten... kjeder meg sååå mye nå som Henning ikke er her!
Haha.. sinna bilde av meg og mitt nye LOVELY skjerf ♥
39kr på Cubus ett blått og ett brunt ♥
♥ ♥ ♥

4 kommentarer

Isabell

26.01.2010 kl.17:46

Nicee :D

★ Future star ★

26.01.2010 kl.17:47

kult <3

se min blogg?

www.futurestar.blogg.no

Sofie Grundstad

26.01.2010 kl.18:04

Synes briller er så fint på de som kler dem! :)

Ida

27.01.2010 kl.13:30

duste butikk bimbo ;P

fiiint skjerf!!!!

GLEDER MEG SÅ MASSE TIL FREDAG <3

Skriv en ny kommentar

hits