Æ har mista klinke kulaaaa!

Heisann! Begynner å komme meg etter helga... 
Har jo vært på festival i Selbu, og gleda meg VELDIG til å komme hjem til soffaen min...
Ye right... neida.. hjemme venta nemlig høyonna! SUKK! Og ikke bare det... pappa hadde solgt slåmaskinen..
Så jeg måtte gå etter en motorisert sak.. som rista værre enn en dildo på  speed! Så i dag har arma mine bare hengt der.. ute av funksjon.... seriøst, det er vondt bare å smøre solkrem på de... Huff...
Men får vel dele NOEN bilder her på bloggen å da, selvom de fleste ligger på face ;)

Starta kvelden i et tørt party telt, med tørre klær og tørt hår...Så gikk vi over en bro og så dette synet..HihihihI! Den var LEI!
Også regna det litt mer... Ikke like tørre nå..Også "våkna" jeg.. dvs... jeg sto opp etter å ha sett i telt taket i noen timer..
Håret mitt sto av seg selv...


Men så skulle vi begynne å drikke IGJENN! Sukk! Men det gikk overaskende bra!
Monica og Lasse =)


Du og jeg og vi to! CALL ME ;) ♥VIN ♥
var så lei varm øl og rusbrus, så da jeg fikk henda borti en vinflaske, så gikk den fort med!Vi hadde lagd oss tskjorter med "camp senkveld" og diverse andre ting på.. hehe..
Henning skrev på armen min:
Om 9 mnd'er har æ unge!
Hmmm.... Kveldens spm til ifra folk ble: E du gravid!?!?!halloooo kjææææst, father of my unborn and unmade child!Også fikk jeg en lys pinne!Den ble mitt hjertebarn resten av kvelden.og der var det natta for Camilla! Nei.. sove vel tilsammen 1time hele helga... for i nabo leiren var det disco!
Denne sangen gikk på repeat på spillern dems... og da de fikk ebskjed om å skru av.... Så tok de like greit karaoke på den.... Sukk...


Klinkekulaaaaa!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits