In Love

Kvelden i går var bare såå kos da, med DEILIG mat! Mmm.. elsker bakt potet ♥ Også så vi en ekkel film.. Orphan! Handla om en familie som adopterte ei russisk jente... Hadde så lyst til å knerte den jenta ass! GUD! Syk irriterendes, og fullstendig psyko! Om dere skal se den så ikke les dette da.. hehe.. men det slutta med at hun tydeligvis ikke var noen 9 år gammel jente likevel... med en 32 år gammel kvinne med et vekst hormon feil... Noe faren i huset merka da hu prøvde å ha sex med ham! Hoho! Sykt ekkel jente! I motsetning til adoptiv søstra hennes, som var den søteste ungen jeg har sett! Lita døvstum jente med masse krøller. Sånn ungen vil jeg ha også! Iallefall ikke hu ved siden av a! GRØSS! =(
Men i dag ser jeg ut som et tog vrak! Var så utrolig sliten da jeg våkna, hadde tidenes drøm/mareritt i natt.. Herregud!
Føles som om jeg har vært våken i hele natt :P Det jeg husker nå var at H og jeg skulle avgårde på en fest.. men Han gikk plutselig ifra meg.. også møtte jeg mange skumle folk, og en som skulle voldta meg, men som jeg løp ifra! Henning ble kjørt hjem i en bil her på morgenkvisten, og kom ravendes inn døra! hehe... og jeg var så LEI meg! hehe.. huff.. slitsomt!
Så nå har jeg nettop stått opp, og er et vrak!
Er forelska i klokka til Henning.. Han fikk den i posten forrige uke. Ice Watch, BRUN! ELSK!
Han hadde egentlig bestilt grå.. så var litt små furten her..
men jeg håper han ikke sender den tilbake, for jeg vil haaaaa den!!! =DOg ja! Er forelska i den nye yndlings genseren min også! Den er SUPER digg!
Fant den på hm i går, lurer på om jeg må ha den i flere farger ;)
Det er en oversized blå genser i tynt jogebukse stoff! (haha.. bra beskrivelse ;) LOVE
Hmm.. er forelska i mye jeg!
Er forelska i Henning min!
Er forelska i det nye super mario gallaxy 2 spillet jeg kjøpte i går =D
Er forelska i den andre genseren jeg fant på hm i går! Skikkelig baggy den å!Er forelska i neglene mine, som har på seg fargen "Miss Stone heart"Er forelska i navnet på neglelakken! Hihi
Men mest i Henning min da ;)

Én kommentar

marthe

21.07.2010 kl.13:07

første gang på bloggen din nå. så utrolig koselig bilder og fin blogg :):)

Skriv en ny kommentar

hits