Når jeg blir stor skal jeg bli....

Tja...... si det?

Jeg er en av de som aldri bestemmer seg for hva hun skal bli når hun blir stor! Men helt  ærlig er jeg glad for å være den jenta, og ikke den som går på skole halve livet, med lån oppover øra og ikke egentlig noen konkret jobb og gå til!
I tillegg er jeg en drømmer, men en ting er sikkert, det er de sammen yrkene og jobbene tankene mine vandrer tilbake til.

Jobb drøm nr 1 er å kunne leve av å tegne og skrive barnebøker =) Skikkelige fiiine fargerike bøker, som ikke er som alt barnetv/barne bøker nå om dagen er; pedagogiske!  Alt fokuset faller på at barn skal lære noe av alt de ser og leser. Men hva med minnene de sitter igjenn med? Jeg har sååå mange minner både ifra filmer og bøker fra da jeg var liten. Scener som har brendt seg fast pgav farger og karakterer! SELVFØLGELIG står disney for 80% av disse minnene, og det er det jo en grunn til, hallo... farger, prinsesser, snakkende dyr og FANTASI!Drømme Jobb nr2: Å jobbe i bokhandel! Tenk å gå på jobb hver eneste dag, og ha BØKER rundt deg! Elsker bøker!
De er min egen lille fantasi verden! Man kan rømme fra alle mulige tanker, bare man har en bok!
Jeg sliter jo endel med ryggen min da, men så tenker jeg da, at har jeg en jobb jeg TRIVES i, så kan jeg godt ta meg en trekant pille om formen er dårlig en dag! Så lenge jeg trives i jobben min og elsker det jeg driver med.... Min tidligere jobb trivdes jeg absolutt ikke i... Den følelsen jeg hadde om kvelden, jeg ville ikke legge meg forde jeg grua meg til jobb dagen etter. Jeg ville ikke gå utifra bilen på parkeringsplassen... forde jeg viste at jeg skulle være i det lokalet de neste 7-8 timene! Helt forferdelig! Så når ryggen min streika den gangen så var jeg ikke så veldig villig til å lide meg igjennom dagen.... Jeg vil veldig veldig gjerne lide meg igjennom en dag i en bokhandel! ♥
Drømme Jobb nr 3: Bake kaker! Åååå.... er det en hobby eller kan det bli en jobb? Uten utdannelse? Alle sier jeg må ha en utdannelse.... men trenger jeg virkelig det?!? Alt jeg kan av bake relaterte ting har jeg lært meg selv, og over internett. Trenger jeg da og sette meg på en skole benk i to år, og lide meg igjennom lærlings tiden i et travelt bakeri?
Planen er egentlig klar.. en gang i fremtiden, når vi har tatt over gårds huset, så skal jeg gjøre om hybelen min til et lite koselig bakeri! Tenk å kunne stå opp om morgenen, gå ned en trapp og ha jobben sin akkurat der! =) Ta bestillinger på diverse kaker, og kjøre de ut. Det er jo helt utrolig hvor mye bakeriene skal ha for den minste kake! Kjøpte engang en bitteliten marsipan kake til pappa da han hadde bursdag. Den var sikkert 20cm i diameter og hadde to marsipan roser.... hvor mye den kosta? Ett sted mellom 5 og 600 kr!!! Hvor mye kan jeg ta at for en stor bryllups kake med hjemmelaget pynt og fyll? Hmmm..... Det er jo mye økonomisk støtte og få, når man skal starte opp egen bedrift... Veit bare ikke hvor jeg skal begynne..... SKUMMELT! =)Jobb drømmen som var der, men ble borte: Interiør konsulent! Jeg elsker interiør design og alt som har med opppusning å gjøre! Faktum er at jeg var i møte med nav om å få dekt interiør konsulent utdannelsen. For som ejg sier; jeg gidder ikke bruke masse penger på å utdanne meg til noe jeg ikke engang er sikker på at jeg kan jobbe som resten av livet! (i forhold til helsa mi...) Det fikk jeg da ikke! Så den drømmen sluttet med et møte på nav kontoret, hvor jeg gikk ut med følelsen av at jeg avr en IDIOT! Beskjeden var; du er ikke syk nok, og for ung! Pff......

Vel.. en ting veit jeg iallefall! Jeg har aldri hatt en spesiell drøm om at jeg MÅ bli noe!
Så lenge jeg har vennene mine, familien min og Henning, så har jeg alt jeg trenger.
Jeg trenger slett ikke bli noen hjernekirurg eller astronaut!
Jeg vil mye heller ha en familie å være glad i og ta vare på =)
2 kommentarer

Silje

02.10.2010 kl.13:03

Så fint skrevet! :)

Vi får håpe på bokhandel etterhvert! =D!!!

CamillaIngrid

02.10.2010 kl.14:14

ja får håpe det! DET hadde vært gøy det! ;) hehe

Skriv en ny kommentar

hits