Endelig tid til kos!

Travelt om dagen ja! Hehe... Var endelig ferdig på jobb kurs på fredag, og jeg kan love at det ikke blir noe mer jobb søking FØR jul! For nå var jeg sykt lei.. HUff... nei, ikke tenke på jobb!

Var på julebord med jentene i helgen, og det var GØY! Haha! Kommer nok bilder etterhvert, må bare få de av karo først :D Selvom den dagen min ikke starta så veeeldig bra, så ble den nettop det! BRA! Våkna nemlig med øyebetennelse igjenn! Selvfølgelig akkurat på DEN dagen, da jeg for engangs skyld kunne få pynte meg litt! Men dreit i det! Dytta inn linser og på på med sminke, så kunne man såvidt se det! Haha.. selvom det føltes som om noen hadde voldtatt tårekanalene mine!
OG selvom selvtilitten den dagen var sååååå lav, så hoppa jeg inn i den LILLE svarte kjolen min jeg! TØFF! ;) hehe... Men det som var så super koselig var at jeg fikk så mange komplimenter den kvelden! Selvom jeg ikke følte meg fin overhodet! Kjempe koselig, det er ikke mange som kommer bort og sier koselige ting her i Norge. Det kom nelig en servitør bort til oss på egon, for hun ville bare si at hun syntes jeg var SÅ fin på håret! :O haha... jeg RØDMA! Knis* Men det var kos da! Skulle vert flere sånne mennesker! Jaja, skriver mer om julebordet når jeg får bilder jeg :)

Gårdsdagen og i dag har gått med til julesanger, husvask, klesvask og kakebaking! Kooooser meg! Hehe! Ja... jeg synes det er GØY å vaske og rydde... :O.... men bare til jul da! Hihi! Så nå står det TO delfia kaker i kjøleskapet, en til oss og en til mamma og pappa. Sjokoladekjeksene ligger klar til sjokoladesypping, og marsipanen ligger klar til å rulles!

Fikk pyta litt til jul her i går å, men blir ikke helt jul før juletreet er oppe! Selvom det er såå koselig her om kvelden når alle stearin lysene er tent ♥ Stemning ♥ Og selvfølgelig kongerøkelse på ovnen ♥ELSKER den nissen som står på stuebordet! Den er så søt, med røde kinn =) ♥ hihi... Foresten, det er 50% på alt av julepynt på Kid nå! Kjøpte blannet denne søte nisse jenta der i går til... 30kr eller noe... =) Henning skal på noe med jobben i kveld, så jeg skal grave meg godt ned i sofaen med is kaffe mocca, julemust, hermetiserte mandariner og sikkert litt julegodt ;) På pc skjermen er det selvfølgelig WOW! oooh!

Nei.. nå får jeg gjøre meg ferdig med kakene, og lage litt middag etterhvert! I dag blir det Pasta m/pesto, mais, kylling og tzatziki =D JUM!

Ha en fin dag alle sammen! ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits