Søndag


Begynte på en tegning forrige kvelden... men så gikk det opp for meg at juleaften er DENNE uken!!! Skiit! Så da måtte jeg legge tegningene tilside, og lage ferdig noen jule gaver! Tenkte derfor å vise dere den foreløpige tegningen! Ikke ferdig ennå! (Story of my life....) Men etter jul, da skal jeg gjøre den ferdig!
I morgen skal jeg ut og handle litt julegaver med mamma, vel.. skal speide! For får ikke penger før på tirsdag! Sucks... Jaja! Kjekt og finne ut HVA jeg skal kjøpe! Mangler egentlig bare Henning nå! Planen er en "eske" med mange pakker! Driver i skrivende stund og lager et fotoalbum ifra i år (koooos!)som skal oppi, så tenkte jeg kanskje den nye hugo boss parfymen (som han ønsker seg bare forde Ryan Renolds er i reklamen....... han har ikke lukta på den da! hehe..), nye høre telefoner, pondus abonnemang og noe mer.... noen tips? Tas imot med ÅPNE armer! (og ikke ullvang sokker, Ida og Lise! ;)


Men se så fine pikekyssene mine ble!Så nå står de i fiiine krukker og pynter opp kjøkkenet mitt! (enn så lenge, de er goooode)
Tok med en liten krukke i stallen og... hehe.. og Silje ELSKER dem! Står og gumler og kaster på hodet, mens "elefant mulen" ransaker meg etter fler! Hihi ♥ Får ikke så mange da, men siden det er jul ♥Natti Natt! ♥

 

3 kommentarer

Lise

20.12.2010 kl.08:42

nam nam nam!!!! :) hihi, ser ikke Henning på bloggen din? siden du skriver julegavene hans her?

CamillaIngrid

20.12.2010 kl.13:30

nei han gjør ikke det! hehe :D og flaks er det!

Sarah

20.12.2010 kl.20:15

Utrolig fin tegning, du er råflink :) Likte spesielt mønsteret på klærne, og håret ♥

Skriv en ny kommentar

hits