27.des.2010

Heisann! Håper dere har hatt en finfin jul! Det har iallefall jeg! Vi stor koser oss i huset "vårt" =) I tillegg fikk vi masse fint til jul, veldig mange felles gaver! Hehe.. Man føler seg voksen da gitt ;) Av ting fikk jeg pysj, morgenkåpe, gooood genser, smykkestativ ♥, strykehjern, stooor sølv lysestake ♥, puslespilL!!!! (som jeg snart er ferdig med! haha... 1000 biter.... sukk.. bilde av en kuuul fantasy dame xD hihi...) og super nydelig sengesett! Ååå! Hjerte! Gleder meg til å sove i det! Hihi
I tillegg fikk vi en god del penger og gavekort! Maaasse gavekort på Ikea ♥ Så der har vi vert i dag! Dagen har egentlig bare vært MØKK! hehe.. så den snakker vi ikke om! Hopper rett og slett over den!

...

Sånn! Så nå har vi seks flotte bodhyller.. i boden^^ hehe...! Blir godt og få rydde og organisert skikkelig der ute! Og på kjøkkenet står den en snasen KAFFEMASKIN! Hihi! Nespresso kapselmaskin ♥

MEN jeg fikk jo litt penger som bare var til Camilla også! Så jeg tenker at jeg skal bruke de på noe jeg VIRKELIG har lyst på! Istedenfor at de blir brukt til mat på rema 1000!.... Det er lov det?

jaaadaa...

...

eeehm

Men skal jeg ta det rimelige tegnebrettet eller skeie helt ut med den "svarte drømmen"? Knis*
Føler jeg hadde trengt noen gode råd! Så om noen har peiling, blir veeeeeldig glad om dere legger igjenn ett lite tips! (og det er ikke i jakt på kommentarer! haha^^)

Mine to alternativer:Hmmm.... Selvfølgelig er sikkert Intous bedre... men det er nesten 1600kr forskjell! haha... tror jeg nettop bestemte meg.... men er det noen som har prøvd bamboo brettet? Det følger jo med Photoshop elements! Og DET ønsker jeg meg veeeldig! tror ikke det følger med på Intuos..hmm...

Jeg måtte stå opp i natt for og tegne ned en tegning ide jeg fikk! Så den tenkte jeg å begynne på nå! Skissa ser iallefall kul ut :D dere får sikkert se! ;) Husk og gi meg noen tips da!

Én kommentar

♥ dressed in blue

13.01.2011 kl.00:09

Vet ikke om du har kjøpt enda, men jeg har Bamboo Fun (small), som jeg fikk til jul. Har ikke fått prøvd det så altfor mye, men er veldig fornøyd så langt. :)

Skriv en ny kommentar

hits