Senga roper på meg.... men hører jeg?

Nei.... Har sovi så sykt dårlig i det siste... så gidder ikke legge meg en gang.. selvom øya mine renner, og kroppen snart inntar koma... så veit jeg at så fort jeg går og legger meg så er jeg lys våken igjenn! Så da sitter jeg her da! Snart i koma! Men får tegna litt da! Og det må jeg si! SYKT uvandt! Ennå en del instillinger jeg krangler med og ikke helt skjønner.. men det begynner da og line noe. Det er faktisk mitt FØRSTE digitale maleri! hehe.. viktig å få frem det ;)

En ting som mangler her men... prinsessene mine har jo fått fancy designer sko... men hvordan skal jeg få de inn i dette bildet? Har vært inne på at hun har "pakket kofferten klar med menneske klær, også kan det stå ett par sko oppå den".. men hveit ikke.. tips? :D

Henning mener de er noe galt med meg..... Som tegner en død Fomle (har vel gått mer mot forråttnelses stadiet men...) og en død Sebastian! Hehe... Joda, begynner å lure noen ganger! Tar meg i å tenke at; Hei, detta hadde vært en fin gave til Emma! (kusine på...7år).. også bare... eeehm.. kanskje ikke!! Men jeg liker det! Og det beste er at alt kommer rett ut av min egen fantasi! Ingen referansebilder eller noen ting! Selvfølgelig, alle prinsessene har jo de fargene jeg husker at de har! Mest for å kjenne de igjenn! =) Gleder meg til å gjøre den ferdig! Nå tror jeg først jeg må tømme pinex glasset, for knærne mine dreeeper meg! Så får dere sove godt videre!


PS: Er det noen som bruker ArtRage der ute? Har ett problem! Jeg har lagd ett "lag" som jeg ønsker å bruke som bakgrunn, og man skulle jo tro at det går ann å få lagt den bak alle de andre lagene? (har ett til hyd, hår, skygger osv) Men jeg får det bare ikke til! Det nermeste jeg har kommi er å legge bakgrunnen over, også viske bort der hvor jeg ikke vil ha bakgrunn... men dette er syykt tungvint og tar lang tid... Må finnes en lettere måte.... Men så var det denna engelsken da ;) Knis* Blir veldig glad for tips!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits