One of those days...weeks!

Å som jeg kjeder meg i dag! Har gjort feridig to prosjekter til, og begynt på ett nytt! Legger ut bilder senere.

Fikk ikke sove i går (ligger og hører etter lyder) Så da leste jeg like gjerne igjennom blogg arkivene mine.
Hehe, mye rart jeg har gjort assa! Er inne i en periode nå hvor jeg trenger en skikkelig forandring i forhold til kroppen min! Man skal ikke kvie seg for å se seg i speilet, eller snu seg bort fra speilen når man skifter! Da er det noe galt!
Jeg tror jeg må finne tilbake til der jeg var i sommer! Da likte jeg meg selv! (jada... vi jenter er raaare!)
Bladde igjennom innleggene ifra denne tiden ifjor, for kan'ke fatte hvordan jeg klarte å gå ned 10kilo!
Da jeg kom over dette bildet:Hahaha! xD Neida..joda! Dette var kveldsmaten min OFTE! Det er mye vanskeligere nå som jeg lager mat til to personer! For selvom jeg spiser det meste, så gjør ikke Henning det. Og økonomien min er for stram til å handle dobbelt.... synes det er VELDIG rart at sund mat skal være dyrere!!! Hvorfor er light brusen dyrere enn den med sukker? Hmmmm.... men ifra nå av er det null sukker!Hahaha.. passion 4 läkerol? ..shit ass.... Husker jeg hamstra sjokolade barer i sverige, SÅ mye billigere!

Og prøve og komme meg ut på tur! Skulle ønske jeg hadde råd til å trene! Omg...... den dagen jeg bader i penger, skal jeg se tilbake og sette pris på hver eneste krone jeg har!
Til de som sier at penger er ikke alt........ da har du ikke hatt lite penger over laaang tid! hehe! ;)

Ps: I morgen er det sukker untak! Da får jeg besøk av snuppa, for på dagen skal jeg lage maaange forskjellige muffins og ha fotho session med dem ;) hihi! Gjøre dem pene for kake bloggen ;) Også blir det cupcakes, te/mocca og tangled på kvelden! KOS! DET er en viktig ting jeg husker ifra i fjor! Å unne seg de spesielle dagene. Ellers har man ikke sjangs i havet til å nå målet sitt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits