Prosjekt akvariebenk

Vi bestemte oss plutselig for å få oss noen husdyr forrige uke! Hehe... Henning har alltid hatt fisker når han var yngre, så vi hadde alt av akvarie utstyr stående. Så da ble det fisker på oss! =D Trengte bare en benk til å plasere det på! Og det skal jo tåle noen kilo da! Akvariumet er på 150l ca, så da kan det ikke være en skranglet benk!
Etter mye tenking og grubling, kom vi på at naboen hadde en komobe ståendees i garagen vår. Den var PERFEKT! Så da fikk vi kjøpe den for 100 !! kroner! Scoop! ;) Men den trengte litt fin puss! Her er den før jeg begynte:

Gruuuusomme furu knotter og topp plate! =S ... nei.. jeg er ikke så fan av furu! Derfor, ble det beising!
Mmmm! Mørk og fin topp plate, og ettt strøm hvit maling senere:

Oooog noen nye knotter som matcher dørene på bokhyllene ved siden av:Bilde ble tatt før vi fylte i vann =) Men ble VELDIG fornøyd med resultatet! Den sklei rett inn i stua vår.

Vi kjøpte endel fisker forrige uke, men ikke alle overlevde =(, sånn er det! Men nå er vannet blitt mye bedre, så da blit det fler fisker om en liten stund. Akkruat nå har vi en stim neon tetra (som på magisk vis overlevde!hehe..), en liten stim med en fisk jeg ikke husker hva heter. En malle og en nyyydelig kampfisk! Den er så fiiin, i en dyp rød farge.
Bilde dryss, er vanskelig å få frem de riktige fargene, men ser sånn ca =)  Malla hadde gjemt seg da jeg tok bildene! Hehe =)I kveld skal vi ta oss en tur på en akvarie butikk i oslo, det skal vist være sykt mange spennende fisker og se på!
Gøy! Har blitt frelst jeg! Kan sitte og bare se på fiskene i lange tider! Stikkordet for fiskene vi skal ha er nok FARGER! hehe =) Også må vi få noen nye scalarer, de døøøøde =(

Ingen kommentarer

Thea

01.03.2011 kl.15:32

ordentlig flott akvariebord! Har alltid hatt lyst på akvarium selv, det er så kos.

ullasuttalelser

01.03.2011 kl.16:01

Så syykt fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits