En vanlig mandag

For en deilig helg! Sol, sol sol! =) Skjer fryyyktelig lite her om dagen, venter egentlig bare på at det skal bli vår og sommer! Hehe.. men vi koser oss med fiskene våres (som har fått bittebittesmå bebiser!)
Lørdag ble det ski tur på Ida, Kaisa og meg. Så kos i sola, avslutta med bål og pølse grilling i solvarmen =)
Ble ensten ikke sliten! Haha.. hadde jo en hund som dro meg fremmover, så trengte nesten ikke ta ett eneste skritt selv.
Siden det var ennå bedre vær på søndag, så dro Silje, Thomas, Henning, (Kaisa) og jeg ut på scooter tur!
Dro ned på ett vann midt i skogen for å pilke og grille litt. Sååå deilig da! Det var helt vindstille, og sola stekte.
Fikk skikkelig hytte følelse! Det kom tilogmed en elg løpende over isen! Ahh, skogen dere! Må bare like det!
Vi fikk noen skeive blikk ifra diverse skigåere innover i løypa, ( vi måtte kjøre i ski løya) men det skal sies at det er vår vei! OG at ski sporene ikke ble ødelagt! Så det så! Desuten satt Kaisa i fanget mitt og knurra etter hver skigåer vi kjørte forbi! Hehe... hun har en ting med folk på ski og sykler! Så lenge de kommer bort og hilser på a', så er det greit, men går de bare forbi, så blir det knurring! hehe.

I dag har Henning vakt, så da blir det vel litt rydding på meg, for her ser det bomba ut nå! Bah! Men greit det, i kveld er det så mye på tv, at jeg kommer til å sitte banka i soffaen!
Egentlig en liten krise på gang i kveld! Alt koliderer! Det er jo farmen, 71 grader nord, top model, konsvik ungdomsskole OG paradise hotel! Og alt overlapper hverandre!! Jaiks! ;) det årner seg SIKKERT! Hehe...Nei, ryddings på gang!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits