Første dagen i morgen!

I morgen er det første dagen i ny jobb! ELSK! Har fått meg en liten stilling i en bokhandel! Jippi! Liten, men det er da noe! Er så veldig lei av å gå hjemme og sture! Og ikke minst arbeidsgivere uten respekt for mennesker som kommer på jobb intervju!
Lenge siden jeg har GLEDET meg til å skulle gå på jobb! Hakke kjent den følelsen siden jeg jobbet som servitør! Begynner å bli noen år siden...  når jeg hadde selger jobben, så grudde jeg meg hver eneste kveld til neste dag! But no more! Denne butikken er perfekt for meg! Jeg ELSKER bøker, og i tillegg selger de en god del scrapping og tegne utstyr! ♥ Kommer ikke til å ville dra hjem! hihi! ;)

Henning sover atm på soffaen ved siden av meg, han er pakket klar for ennå en uke på øvelse ute i snøen! Brr...
Litt kjedelig egentlig! Har sett frem til en "normal" hverdag, der også jeg kan komme hjem og fortelle om dagen min!... jaja.... får fortelle det til dere istedenfor! =) Gleder meg iallefall!

Sto forand speilet i sta og holdt på og klippe lugg... hmmm.... bestemte meg for å tenke over det!
Rart med det; hvor lang tid man bruker på å tenke over ting man gjør med håret sitt... mens en tattovering (som er der 4ever!!)  ser man på en gang og bestemmer at DEN skal du ha! hehe.... Håret mitt og jeg har ett lite elsk / hat forhold akkurat nå... Det begynner å bli ganske så langt nå, og jeg liker det! Men fy pokker å det røyter! Finner Camilla hår OVERALT! Også har jeg ikke hatt råd til frisør på EVIGHETER! (les; grunn til langt hår)
Så det bare.... henger der! Ville gjerne klipt det opp littegrann! Det har en vane for bare å havne i en hestehale til daglig, og da er det jo litt finere med en liten pannelugg! =D  Me får sjå! ;)

Veldig uinteressant innlegg btw.... men Henning har sovna... så kjeeeder meg, og gleder meg til morgen dagen!
Må til legen en dag og få resept på pinex oxo! Er tom! Så ryggen min får bare kicke ass gjennom denne uka =) DEN skal ikke få ødelegge nei! ;)

Nu er det natta! ♥
Får dra med meg samboern til sengs oxo... får krype inntill ham og stjele varme mens jeg kan!
(nei.. ekke helt venn med militæret ennå! hehe ;)


ny dusja og i morgenkåpe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits