Orkide med moderne vri!

ELSKER orkideer! Og har alltid noen i vinduet! Nå hadde mine gamle blomstret ferdig, så de har fått frisert seg litt og litt god gjødsel, så får de stå på kontoret til de begynner å spire igjenn :) Snille mammaen min spanderte nye på meg, som jeg bestemte å plante ut i glasskrukkene mine (som jeg bruker til tulipaner og roser... men får jo ikke roser så da..... hehe..... hint hint!) Og det ble SÅ fint! Du trenger da:

Orkide! ofc! og valgfri glass krukke! Lav eller høy, ditt valg! Men det viktigste er at orkide røttene får godt med lys, derfor de kommer i gjennomsiktige potter også :) Både nille og ikea har billige fine vaser!

Så er det egentlig bare å fjerne barken rundt røttene og sette de i vasen! Planen var å ha litt fine steiner i bunn, så jeg har bare plasert de i krukkene foreløpig, men bare det er jo fint det å!Så nå koser de seg i vinduskarmen min ♥ I potter enn så lenge!

SÅ pene!
Ingen kommentarer

Henriette Bjørgvin Karlsen

17.03.2011 kl.14:19

utrolig stiligt! :)

opaldiva

17.03.2011 kl.14:23

Hva er det du gjødsler de med? Vanner du de mens du venter på at de skal blomstre igjen?

Elsker orkideer jeg også, men er ikke så flink til å holde de i live....

camillaingrid

17.03.2011 kl.14:27

takk for det!

ja! de får vann mens de er på ferie ;) en liten dose en gang i uka. også blander jeg ut vannet en gang i mnd'en med orkide gjødsel. Dette får du kjøpt på plantasjen, og div blomster butikker :)

Skriv en ny kommentar

hits