SØNDAG

Helluen! Som dagene flyr! Rekker ingenting jo! Men i går fikk jeg iallefall tid til å besøke Ida snupp etter jobb!
Skulle egentlig bare bleike håret hennes (som foresten ble kjempe fint! Hun har jo brunt hår, så vi bleika tuppene hennes lyse! Kjempe kult ), men så endte vi opp hos noen venner av dem, med øl'en mellom henda..... Hihi.
Så i dag har jeg sitti ute i sola og stekt meg og bare vært fyllesyk! Liker ikke.... Hehe..... Men gøy var det da! Det er gjerne sånn, at de kveldene som ikke er helt planlagt, de blir bare bra! Jeg kom jo rett ifra jobb og følte meg egentlig ganske..... "ikke pynta for og klar for fest"! Men det ble gøy! ;)


Så ja, har grilla meg og lest ferdig boka mi.. buhuuuu.... De som kjenner meg vet jo at jeg leser alt jeg kommer over av serier (såkaldte husmorporno serier..knis) og forrige dagen rydda jeg i bokhylla mi... herreguuud! Det står noen kroner der altså!..... har så ufattelig mange serier. Kan snart starte opp egen bruktbok butikk! ;)... nei, det skjer vel ikke! Kanke selge bøkene mine, jeg leser de jo om og om igjenn. Og JA! Ida og jeg var på loppis i går! Ble så frista etter å ha sett alt det fine Stine finner. Og jaggu ble det noen ting på oss. Jeg fant 3 fine tinn fat (kan ALDRI få for mange kake fat, iallefall ikke her i huset;), to vegg lysestaker som skal lakkes i en ennå ikke bestemt farge, og tre fiiiine gamle rammer som skal lakkes hvite. Men de får dere se senere når de er ferdige ;)

Tror foresten jeg har glemt å vise dere hylla jeg har satt opp i ute kroken vår. Fant den i "hytta" til Henning da vi skulle flytte inn i huset, den var malt i en gyselig grønn farge, så tok ikke lang tid før den ble hvit gitt! hihi =)
Synes den passer midt i blinken her ute jeg! Så har Henning en plass til kikkerten sin, og jeg litt mer plass til dill dall.

Er ikke glasset med telysene søtt? De er ett fetaost glass jeg har hatt ståendes i mange år, stoffet skulle egentlig bli til et forkle en gang i tiden... Sukk, er svak for rosa gitt..... Men det er håp, for har den siste tiden fått mer og mer sansen for lyseblått. Heldigvis for Hennin! Knis.... ;)
(nei... kikkerten til Henning fikk ikke bli med på bildet.....ehehe!)
Apropo rosa.... SE på de nydelige tulipanene mine! ELSK!Henning er på vakt hele helgen så får finne på noe og gjøre... veit egentlig hva jeg BURDE gjøre.. men spørs om det blir gjort gitt.... det ser helt bomba ut her! Tror jeg skal spraye litt rammer og bake sjokolade kjeks! Som dere foresten skal få oppskrift på senere! =) Stay tuned ;) De er goooode de!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits