To nye sommer kjoler.

Jeg var nettop på senteret og bytta inn to kjoler jeg kjøpte på h&m i forrige uke... Hmmf... hehe.. sier litt om selvbildet mitt når jeg kjøper to kjoler, uten å prøve de, og begge er alt for store! Fikk pengene mine tilbake da, for fant jo ikke noe i den butikken som vanlig. Alt er enten for smått, eller stort og formløst! Hvorfor ikke lage noe for oss midt i mellom?
Også gjorde jeg den bommerten at jeg tok med meg noen bikinier for å prøve. De har nemlig fått inn veldig mange fine bikinier nå! vel... det vil si... de har fin pynt, mønster og farger.. men formene?!? Jeg skjønner ikke at de bikini toppene kan gjøre noe positivt for noens kropp!? Stor eller liten!... hehe.. måtte bare le. Så tar nok bikini jakten en annen dag ;) Fant derimot to nydelige kjoler på bikbok (!?! går somregel aldri dit, for de har også bittebitte små størrelser). Den ene har jeg siklet på i hele vinter, så den måtte jeg bare ha da den satt som et skudd, og den andre, den hvite. Åååå den var så nydelig på! Gleder meg til å bruke dem i Kroatia om bare noen uker =).
To kjoler som passer perfekt til gladiator sandalene mine ♥ Det er ikke ofte jeg unner meg nye klær, så denne gangen gjorde jeg det med GOD samvittighet! Desuten fikk jeg med en gave!! Gratis dere!! =D haha.. *lykke*Skikkelig chunky armbånd som jeg forelska meg i med engang! Blir nok brukt mye i sommer! =)

Nå derimot skal jeg ut og bruke penger på noe langt kjedeligere, nemlig nye sko og pedikyr til hesten! Hihi!
Men huff som hun trenger det!  ♥

6 kommentarer

may-teresa

11.05.2011 kl.14:17

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :-)

consaliee

11.05.2011 kl.14:17

Sånn armbånd har jeg å♥

Alice E Wilindja

11.05.2011 kl.14:20

fine kjoler :)
Kjolene var kjempefine!

Ida

11.05.2011 kl.17:48

nydelige kjoler vennen min!!! :D

CamillaIngrid

11.05.2011 kl.21:25

Takk for det! =D

Skriv en ny kommentar

hits