Det tok åtte måneder...

før jeg fikk det som jeg ville! hehe =D Da vi flyttet inn her var det nemlig en liten diskusjon angående speil og kommode i gangen! Jeg (som dere sikkert har skjønt) elsker jo hvitt, mens Henning derimot ville ha noe annet... kanskje svart? Veel... jeg malte IKKE kommoden svart, den ble hvit med sølv knotter, men speilet ble dengang malt svart! Og det ble jo fint det! (Men hadde nok vært hakke finere i hvitt;) knis....) Forrige måned fikk Henning overtalt meg til å få sette den fiiine hvite kommoden i stua, (vi fikk nemlig større akvarium) og heller flytte den lille vi hadde i stua ut i gangen.... Lang historie kort; Det står nå en liten hvit kommode i gangen min, og det svarte speilet virker bare gigantisk i forhold! DERFOR! Tok jeg i går malekosten fatt! =) Og gangen ser sååå mye større ut!


Det synes ikke så godt på dette bildet, men bokstavene jeg har limt øverst på speilet er ifra Panduro,
og det står "carpe diem". Synes det passer ganske bra i en gang! Grip dagen! =)
Har ikke helt bestemt meg for om benkeplata skal få lov til å være beisa eller om jeg maler den.... Hmm... hva synes dere? Den tar jo opp litt av de fine fargene i gulvet da!


Ingen kommentarer

Miriam

11.05.2011 kl.23:32

Så mye finere når du malte speilet hvitt. Enig i at platen bør være som den er, og at den tar opp fargene i gulvet ;) Du må ha litt kontraster også.

dahlidaa

11.05.2011 kl.23:36

Så fint det ble! Synes platen skal forbli mørkt, er så lekkert med kontraster, og den passet jo veldig bra til gulvet :)

Skriv en ny kommentar

hits