Marvel sommer.

Da var helgen her igjenn gitt! Har bestilling på ennå en dåpskake til søndag så blir vel bare baking på meg i helgen. Men kos det også! Mammaen til dåpsbarnet ønsket noe lignende den forrige kaka jeg lagde, så sjansene er store for at de blir ganske like. Men dere skal få bilde forde altså! ;) hihi.

De siste kveldene har blitt brukt til ganske mye kjæreste kos egentlig! Og jeg ELSKER det! Kan ikke få sagt hvor vanvittig godt der er å kunne kose seg sammen på en hverdag! Har sitti ute i terassekroken vår i flere timer og bare spilt kort, drikki vin og kost oss. I går derimot var vi å så fast and furious 5. Hmm... ehehe! =D Vin Diesel <3 ;) knis.
Kul film det altså! Er jo sett de andre ørten ganger, men det var liksom noe som mangla... Det ble litt som to gutter bak oss påpekte, det ble litt "Oceans 12" på steroider! Hehehe... Syns det var ganske bra sagt! For det mangla liksom litt mer biler og billøp... det er jo det som ER fast and furious synes jeg da =). Men bra film forde!

MEN det er en film jeg nesten ikke kan vente på at kommer ut! Krisen er bare det at jeg er i Kroatia når den kommer ut! =O Så må nok den den når jeg kommer hjem. For 3 juni kommer nemlig den nye X-men filmen!
Åååå! Får ikke sagt hvor mye jeg elsker marvel! Det er bare genialt! SÅ mange filmer og glede seg til! Nå nettop kom jo Thor ut! Sukk.... og litt senere i sommer kommer både Captain America OG Green Lantern ut! og neste sommer kommer The Avengers! Der Iron Man, Captain America, Black Widow, the Hulk og Thor møtes.
Det MÅ bare bli bra! :D

Hallo... Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo og Chris Hemsworth...... i en og samme film, bare å ta med seg smekka! ;) hehe...

Selvfølgelig i tillegg til at Transformers kommer 1.juli og Harry potter 15 juli, for ikke å snakke om Breaking Dawn del 1, 18 november!!! Hmm... hva skal jeg i sommer? På kino? Hmm... ser jaggu sånn ut! hehe ;)

Ja... dette ble mye film jatte snakk! Lenge siden jeg har skrevet om noe annet enn interiør, blomster og kaker nå, så litt svada går vel bra ;).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits