Snickers kake!

Gjett hva dette ble forvandlet til i går! =D NamM!


SNICKERSKAKE!!! Og den var nyyydelig! men guri så mektig! Dette er helt klart en konfekt kake.
Kaken består av ett lag nøttebunn lagd på peanøtter (ikke mandler), Caramel ganache og mørk sjokolade mousse med kaffe smak! SÅ godt! jum! Og selvom jeg ikke liker kaffe til vanlig, så var den sterke kaffe smaken i denne kaken super god! =) Toppet den med krem og jordbær dyppet i sjokolade! Det er jo ikke 17.mai uten jordbær ;))Og endelig kunne jeg dusje av meg skyen av melis og sukker, etter alt for mange kaker i helgen! Var godt og hoppe i fin stasen også, selvom det ikke ble bunad, det ble den nye lyse kjolen med blomster =) Elsker den!
Utrolig nok tok vi INGEN bilder i går, må skjerpe oss....
Stupte i seng da vi kom hjem, så bare bad boys 2 på senga før jeg dro til drømme land, ganske sliten i ryggen gitt!
Nå har jeg gått løs på kjøkkenet som var bare kaos! Etter 4 kaker og diverse middager...
Takk gud for oppvaskmaskinen min! Tenk å måtte vaske opp alt det der sånn som da jeg bodde i hybelen =Oja... håret mitt sitter fremdeles sånn ca i 17.mai frisyra.. hehe... Elsker sånne bølger. Har så lyst på sånn permanent.. men veit ikke om det går? Noen som vet? =)
Bortsett ifra kaker, 17 mai og bølgete hår, så kjenner jeg reise syken nermer seg! Om bare en og en halv uke, er dette utsikten vi har ifra terassen våres:Sukk! Kroatia here I come! Så i kveld skal mamma, silje og jeg ut og shopp elitt sommer klær! Jeg har spart! Iiiihh! :D hihi. Dere får sikkert rapport i morgen ;)
Jeg får rydde videre.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits