Pakker endelig!

Puh! Endelig ser det ut til at jeg kan pakke koferten min, og begynne og glede meg!
Selvfølgelig når det er turer jeg gleder meg VELDIG til..... så skjer det noe på Island! Island liker meg ikke tror jeg...... De som kjenner meg godt veit jeg fikk totalt melt down i fjor på disse tider. Da vi atter en gang ble askefaste! Dvs... Henning ble aske fast i Bardu!! Ikke morsomt!.... hehe... Men nå ser det ut til å gå bra! KRYSSEFINGREOGTÆR!

Derfor var jeg hos bestemor og lånte en koffert i sta, (siden min er så latterlig stor at jeg føler meg som den gåsa når jeg triller rundt på den!). Så nå blir det nok litt pakking i kveld! Elsker å pakke! =D og å skrive lister! Ahh! Lister 4 the world! knis*

Noen ting som skal i koferten:

ja... har dette paret i tre forskjellige farger!Men ELSKER dem! ;)
Å, magen min knurrer her jeg sitter! Venter bare på at Henning skal komme hjem ifra jobb, var vist mongo lang kø i dag! Men lapskausen har stått på konfyren og putra og frista i mange timer allerede! Mmmm! Namm!
Må bare vise dere og tipse om noe super digg! Pleier alltid å lage med dette når Henning er på vakt! (for han er sååå kresen;) Hihi.. Iallefall! Dette var noe jeg slengte sammen til Lise og meg da vi jobba på pikene. *Minner*

Veldig enkelt! Du koker bare pasta som du blander med pesto (♥), så er det bare å kjøre på med kylling, masse mais,soltørkede tomater, fetaost, oliven (om du liker det) og en stor klatt tzatziki på toppen! Tzatzikien og maisen gjør magien her :D (Hadde ikke Tzatziki da dette bildet ble tatt =(... )Uansett! Kjempe godt! Til uka skal jeg drukne meg selv i god mat! knis* Neida... men gleder meg til "syden maten", også har jeg hørt at de skal ha masse gode lamme retter der!

Én kommentar

Anne - mamma til Julie <3

25.05.2011 kl.18:31

masse gooood tur :) vi reiser til kypros om 12 dager!

Skriv en ny kommentar

hits