Nytt Dilldall På Kjøkkenet


Vi dro hjem i dag vi! De drev med no graving uten for vogna vår, og det bråkte så helt utrolig! Jeg våkna av at alarmen på bilen sto og ulte, forde de gravde og bråkte så fert at det rista i bakken! haha xD Jaja.. får ta en tur en annen helg. Får håpe de er ferdige til da. Henning la ut for liftgardinene, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å henge dem opp, og de er perfekte! Det ble så mye lunere og koseligere på kjøkkenet da de kom opp. Men de får dere se bilder av i morgen! Det mangler nemlig endel nederst i dem, så¨de henger pent og rett! Får gå på låven og lete etter noen bambus pinner i morgen! =) Men dere skal få se hva jeg fikk av Henning!

Jippi! =D Så nå har jeg ryddi opp i te rotet mitt ;) Glemte selvfølgelig å kjøpe med mer vanilje te hjem ifra sverige, så da må vi uansett en tur nedover senere ;) pluss at jeg skal gå bananas i Sia butikken når skatte pengene har kommi inn ;) ELSK! Hva syns dere? Var den ikke fin?


♥

Ingen kommentarer

Anne - mamma til Julie <3

23.06.2011 kl.18:34

sååå fin :)

Synne Charlotte

24.06.2011 kl.00:39

Den var utrolig fiiin :) Hvor er den kjøpt?

CamillaIngrid

24.06.2011 kl.10:49

Den er kjøpt på Sia, en butikk på nordby senteret, men jeg veit at sie leverer produkter til endel andre butikker, blandtannet Kid! =)

Skriv en ny kommentar

hits