Loppisfunn!


(Skiltet fikk jeg for en 10'er! Tihi! :D
)... bordet over var noe av det første jeg så, og jeg måtte bare ha det! Bordplata er sååå fin! Gammel og slitt!
Mannen som sto og solgte det var sikker pa at det var bortimot 2oo år gammelt. Det er nemlig brukt trenagler i bordplaten, tja.. ikke vet jeg =) Den hadde dagen før vært prisa til 750kr, men da jeg kom i dag var den satt ned til 250kr!! SOLGT!
Hihi! :D Etter at jeg hadde kjøpt det, så hadde det vistnok vært mange innom, villige til å betale det dobbelte. Men da var det allerede mitt! Som dere kanskje ser er det ett gammelt vaskebord. Den originale bollen var desverre borte, men planen min er å bruke det som ett lampe bord sammen med den nye soffaen vår. Så har plasert ett gammelt sink fat oppi hullet. Blir da fint med en lampe oppå den? ja det tror jeg! Bena skal desuten bli hvite, gleder meg til å se det på plass! Dere skal selvfølgelig få bilder når jeg er ferdig! ;)

 

Blir garantert flere loppis på mamma og meg fremover! Hva syns dere om fangsten?
Jeg er iallefall forelska i det nye bordet mitt ♥

Ingen kommentarer

Hilde

26.09.2011 kl.14:26

Det der er nok ikke 200 år gammelt gitt. For bena på bordet er, av det jeg kan se på bilde, skjært ut av maskin. Vil tippe SENEST 100 år. Men men, er typisk at folk som skal selge brukte ting, og sier det er såååå gammelt osv. Men det er kun for å selge og få en alt for høy pris. Lure folk rett og slett. Uansett; ideen din blir nok flott! Lykke til :-)

camilla ingrid

26.09.2011 kl.16:30

ja, har malt beina hvite nå, og de ser ikke så fryktelig gamle ut! GAMLE, men ikke så gamle ;) bordplata derimot ser litt eldre ut.... hehe! jaja! Bra blir det sikkert! og så fryktelig mye penger fikk han ikke lurt ut av meg ;) tihi.

Skriv en ny kommentar

hits