Resultat av møbel shopping... kaos!

PUH! Kan endelig puste litt ut! Sitter nå i en av to ferdig monterte stoler! Sofaen sparer jeg til i morgen ;)
For detta er slitsomt! Ukas trim. Hihi! Fikk med meg alt på handle lista, bortsett ifra lampa, tenker jeg ser ett annet sted enn ikea. Mamma og pappa var snille og hjalp meg da! Og endelig var alt plassert rundt omkring i huset, hehe.I tillegg til poser og strykebrett! Ja! strykebrett! Jeg har hatt strykehjern ett års tid nå, men aldri fått brukt det, for har ikke hatt noe sted og stryke! Tihi ;) Sara rømte med engang jeg begynte å bråke med papp og bygging ♥
Gleder meg til å ser sofaen på plass i morgen! Kassa som står oppå bokhyllene mine fant jeg foresten på gården i går! Det er en gammel melkekasse! På den står det: " LILLESTRØM MEIERI kassen tilhører meieriet " Var den ikke fin!? Dere skal få se den nærmere en annen dag, jeg har nemlig to til, helt like! Lurer på å oppbevare brettspill i to av dem, der den ene står nå, også ha puter og tepper i den andre, vedsiden av soffaen :) Me får sjÅ!

Jeg får bygge videre!  Ha en fin fin kveld! Snakkes i morgen ♥

Ingen kommentarer

Hilde

01.10.2011 kl.20:49

Sååå morsomt å storhandle litt! Ikea er et sted jeg svir lett av mye penger, men det er også det eneste stedet i Norge der du får MYE for pengene. Håper du legger ut bilder når alt er kommet på plass. Hadde vært stas å sett! :-)

Skriv en ny kommentar

hits