Minner i en isboks


 

Fryktelig lyst på nytt kamera! offf.... det gjør virkelig vondt noen ganger og løpe rundt med Henning sitt kompakt kamera, når man er litt foto glad... Jeg får vel bare spinke og spare til jeg kan løpe på butikken og kjøpe meg ett =)

Klarer ikke  slutte å tenke på hvor heldige vi er blitt! Hihi... Når jeg var liten måtte jeg levere den brukte filmen til mamma og håpe på att hun husket og fremkalle den. Som regel måtte det endel masing til! Hihi.... Og etter mye om og men, så fikk man bildene i posten. Da var det bare suuper spennende å åpne konvolutten og se om du hadde fått til noen blinkskudd. I tillegg brukte jeg mye tid på å rote rundt i bilde samlingen til mamma.... hehehe.... tror det er en av grunnene til at jeg er blitt såppas organisert når det kommer til å ta vare på bilder og minner. For hjemme hadde vi nemlig en hvit isboks som var stappfull av bilder. Hihihi.... Jaja blir jo barndoms minner ut av sånt også ;) Men her i huset blir alt rammet inn eller satt inn i album. I tillegg ligger det kopier på en ekstern harddisk som i teorien skal være innelåst i safen.... kremt...

Lillebror og meg, scannet inn for noen år siden:

Viktig å ta vare på minnene sine! En dag sitter du der og husker ingen verdens ting! tihi...


Jaja, tilbake til kamera:
Noen som har erfaring med en av disse modellene?3 kommentarer

Have You Met Miss Jones?

26.10.2011 kl.01:28

Canon er jo bra! :) Skjønner at du har lyst på! :D Jeg har 60D og er veldig glad i det!

Hilde

27.10.2011 kl.13:28

Canon EOS 1100D er et kamera som passer alle. Lett og hendig. Med 550D kan du bli litt mer avansert. Jeg anbefaler deg å gå inn på canon.no. Der kan du lese og sammenligne hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg elsker canon! Og har 3 kameraer i 3 forskjellige størrelser fra Canon og er like fornøyd med dem alle. Minuset ved en speilrefleks er at det er et ork å dra med på tur... Spesielt storby turer osv. Syns jeg da, hehe.. :-) Derfor jeg har en stor, en mellomstor og et lite kamera, hehe.. Sånn er det når man reiser her og der i denne verden, og enig med deg. VIKTIG å ta vare på minner!

camillaingrid

27.10.2011 kl.13:40

DET skal jeg gjøre! Takk takk! :)Ja, helt enig! kjekt og ha ett mindre til turer ol. Er ikke alltid det passer å drasse på ett speilrefleks kamera ;)

Skriv en ny kommentar

hits