Bøker som skal leses i sommer

 

 

Ok, jeg jobber ikke på notabene forde jeg er overstyrtelig glad i slim, unyttige leker og krimskrams.
Hihi... Men bøkene derimot! Sukk* Elsker å drømme meg bort i tykke fine bøker ♥
MEN ett kriterie er at de ikke skal være for virkelighets nære.. og med det mener jeg at jeg leser ikke krim, selvbiografier etc.
Da kunne jeg like gjerne lest en avis.... eller se & hør. Drømmer meg mer enn gjerne bort i gamle gods, slott, prinser
og prinsesser, drager og alver. Men viktigst av alt; romantikken ;) Tihi.
Boksamlingen min vokser seg snart ut av stua, og jeg er overhodet ikke flau over at den inneholder i overkant mange
"kiosk romaner". Mer lettlest, underholdende tidsfordriv skal du lete lenge etter. Men jeg har også mange av de tykke fine bøkene
som du kan lese om og om igjenn forde du aldri går lei de.

Denne sommeren tenkte jeg derimot lese noe nytt! Hihi... Har finni meg fire favoritter på Notabene som skal fordøyes innen kort tid. Dvs... en av de har jeg allerede lest, og ELSKER den!!! Det er sikkert mange her som har lest Orkideens hemmelighet? Vel forfatteren har nettop gitt ut en ny bok, Jenta på Klippen! Leste den ut på null komma nix! En helt nydelig bok som du ikke vil legge ifra deg, men heller ikke bli ferdig med. De som har lest Orkideens Hemmelighet FØR Jenta på klippen sier at den tilogmed er BEDRE enn "Orkideen". Og da skal det tydeligvis litt til, for alle jeg har snakka med sier at "orkideen" er helt fantastisk! Kan ikke annet enn å glede meg til å lese den. Uansett! Denne må dere lese:
 

Og denne skal nok få bli med meg på sommerferie, og er ikke i tvil om at jeg vil like den!
 

Tilbake til Riverton derimot er ikke en ny bok! Men har hatt lyst til å lese den en liten evighet. Minuset er bare att den har vert så dyyyr!
Men nå var den på salg på Notabene, endelig!! Halv pris av rød pris... ble 50kr det dere!!!! GLEDER meg til å begynne på den!

Også kronjuvelen da! Knis*... (ler..) En ny bok av Katherine webb! Det du ikke ser!  Jeg skrev jo om Arven da jeg leste den for en stund tilbake,
og etter å ha bladd litt i denne boka så har jeg stor tro på at den skal være minst like god! Og dere, har dere ikke lest Arven,
så les den også!!

 

Nå tar jeg kvelden, kjenner forkjølelsen kommer snikende med feber og hele pakka. Passer utrolig dårlig,
skal jo jobbe heeele fordømte mai så har ikke tid til det nei!!


Håper dere fikk lyst til å lese noen av bøkene! Skal selvfølgelig skrive litt om de når jeg har fått lest de ;)

Ps: Notabene har tilbud frem til 12.mai. - 1/2 av RØDPRIS! Dvs... bøker til 10,- 25,- 50,- 100,- osv....

3 kommentarer

Hilde

08.05.2012 kl.11:40

Jeg elsker å lese! Og jeg leser helst bøker som utspiller seg på 1600 til 1800 tallet. Veldig glad i historiske steder osv. Hertuger, jarler, markier osv. Og vite hva slags etikette det var før i tiden. Hvordan man levde. Og ikke minst all romantikken som befinner seg i disse bøkene *sukk*. Blandet inn med litt spenning også. Driver faktisk å skriver min egen bok fortiden. Endelig tatt beslutningen etter litt press fra familie og venner, hehehe. Kryss fingrene for at den blir publisert! :-) Ønsker deg en god lesetid og en god dag!

camilla ingrid

08.05.2012 kl.15:10

Oh så spennende! Får håpe du gir den ut, så jeg får lest den engang ;)

Er selv helt hekta når det kommer til hertuger, hertuginner, riddere osv! Og synes egentlig at vi skulle tatt med litt av etikettene og skikkene fra gammelt av videre i vår tid. Trenger rett og slett flere riddere her om kring ;))

Hilde

16.05.2012 kl.18:36

hehehe :-D Skal gi en lyd vet du hvis jeg er så heldig at den kommer seg inn i en ordentlig bokform, enn bare i hodet og datamaskinen min, hehe. Og ikke minst at, hvis du får lest den, at du liker den ;-)

HELT enig med deg! Hadde vært fint med litt etikette og skikker i dag, som det var den gang da. Og riddere sier man aldri nei takk til. Godt det fins noen av dem da ;-) hehe! Vil jo påstå at min kjære er en ridder, og det tror jeg din er også :-) hehe

Skriv en ny kommentar

hits