Sjekkliste baby

                     ♥ 

 

Fremdeles bare de store tingene som er krysset av på lista mi,
men gleder meg til å kose meg med alt det andre ♥

                                                   


 

7 kommentarer

Hilde

10.11.2012 kl.20:54

Noen tips: kjøp et tisselaken også :-) Slipper madrassen å bli så våt. Og Barnevognhuset Rudo er mye billigere enn Barnas Hus, hvis du ikke allerede har vært der :-) Dessuten er det super service der!

Masse lykke til! :-)

camilla ingrid

10.11.2012 kl.21:32

DET må skrives opp! :) Hvor er barnevognhuset Rudo hen? :)

Du veit ikke tilfeldigvis hvor jg får tak i vegghengt stellebord også? hihi.. ikea har ett, men d selges bare i stavanger eller no i den duren >.<

Hilde

11.11.2012 kl.20:18

Barnevognhuset Rudo ligger på Strømmen, utenfor storsenteret. Hvis du vet hvor SATS og Europris ligger der, så ligger det i samme bygg :-) Ved siden av den nye Meny butikken. Er ganske sikker på at de fortsatt har et vegghengt stellebord :-) En stor og fin butikk! Hvis du fortsatt er usikker på hvor det er så kan jeg godt gi deg adressen dit :-)

Hilde

11.11.2012 kl.20:20

De har ALT du trenger det første året (og litt til) som du trenger til deg og babyen din :-)

Adressen: Strømsveien 43-45

2010 Strømmen

Festhuset ligger også i samme bygning :-)

camillaingrid

11.11.2012 kl.21:53

Ah, der har jeg faktisk vert et par ganger :) Var for å se på vogna vi skal kjøpe i sverige. Og ja, de hadde ett vegghengt der, men det gikk feil "vei"... hehe... ble iallefall ikke plass på badet! Knøtt lite bad.... :S

Hilde

12.11.2012 kl.16:48

Ah, ja har man ikke stort bad er det greit med noe som sitter/henger riktig :-) Har du tenkt på sammenlegg bart stellebord da? :-) Kan jo være kjekt det også. Hvis du kjøper Emmaljunga vogn i Sverige, så må du også tenke på at det er der garantien ligger. Så skulle du være uheldig og det skulle skje noe med den, så må du kjøre helt til Sverige igjen med den. Ja du sparer litt penger, men egentlig ikke. Med tanke på reisevei osv. :-) heheh.. Jeg har jobbet på Rudo for 2 år siden, og hadde en god del kunder som angret litt på det der. Trodde dem kunne få fikset vognen der siden Rudo også har Emmaljunga, men slik er det dessverre ikke. Da må man betale. Så, bare en ting å vurdere :-) Men bra du går for emmaljunga! Fantastisk flotte vogner!

camillaingrid

12.11.2012 kl.18:56

Ja, har tenkt på det :) men mamma og pappa har campingvogn 5-10 minutter unna, så vi er på de trakter støtt og stadig, så det går nok bra ;)

Blir nok ett sammenleggbart om vi ikke finner vegghengt! Men har ikke gitt opp ennå ;)

Skriv en ny kommentar

hits